Leksand sommarland 2009
Annons
Reseberättelse:

Leksand sommarland 2009

(Sverige, Leksand sommarland)

Jag och sonen åkte till leksand sommarland aug 2009.Vi startade från Sandviken ca kl 7 på morgonen för att vara i god tid.Framme ca 30 min innan dom öppnade.Var inte alls mycket folk kommet.men innan dom öppnade var det kö ända till parkeringen. Det var en härlig utflycket över dagen.hade packat picknic korgen så vi klarade oss. Hade jätte tur med vädret oxå.Solen sken och inte ett moln så långt ögat kunde se. Det ända som inte var bra var att det blåste jätte skönt så jag glömde bort att solen tar bra då, Jag var röd som en  kräfta när vi kom hem. Sved och var inte alls skönt. Sonen tycker vi ska åka dit igen i år för han hade jättre kul. men nästa gång måste jag tänka lite på solen och så skulle det vara roligt med lite sällskap oxå.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se