Båt tur
Annons
Reseberättelse:

Båt tur

(Finland, Åland, Birka Paradise)

Badet på båten

Nu har jag Bokat en resa till Åland med min flicka. Ska åka Birka Paradise den 18/4 . Kommer att skriva efter turen hur det var att åka med en 4,5 åring på den här resan. Vi är två vuxna som åker och min Flicka på 4,5 år och vi betalar 1139 kr. och då är Frukost och Smörgåsbord och buss till och från båten med i priset och vi har ca 30 mil till båten. Nu är det så att jag har en liten kille på nio månader  som tycker om att vara vaken på natten som jag lämnar hemma med pappan så här ska sovas en hel natt har inte gjort det på länge. Barn kostade inget om man har de i sin säng om de är under 5 år.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se