Hubils tur i Sverige
Annons
Reseberättelse:

Hubils tur i Sverige

(Sverige, Dalarna, Mora, Maribergsskogen. Fyrishov. Camping. Gekås)

Börjar med att åka  till Rättvik och ligga där på campingen och gå på marknad. Gillar rättviks camping för den är super bra för barn, det är en stor och bra lekpark vid siljan. Vi åkte vidare till uppsala och campa på fyrishovs camping, men den lekparken var ganska liten tycker jag.

Där gick jag och flickan på Äventysbad som är bra. Kom i håg att ha LÅS med till skåpet. Campingen ligger bevid äventyrsbadet så det är nära och bra.

 

 

Senare på resan när vi varit i Norrköping åkte vi till Ullared och gick på Gekås det är super bra att handla till barn där,det har blivit en stor leksaksavdelning och en bebis avdeling där man kan köpa allt. Men jag köpte fina sport kläder till mig som det var ett bra pris på. När barnen och min sambo blev trötta gick det ut till husbilen och laga mat, det var en bra parkering för husbilar.Jag kan tala om att man lätt kan handla för några tusen här.

 

Vi  har en kille som är 10 mån så till han gick det bra att ha stolen som man sätter fast på bordet i husbilensbord där satt han bra och åt och lekte.

 

Åkte vidare till Trollhättan och titta på slussar och fall . Det gick så bra att ut och gå vid slussarna där med barnvagn och bra parkering kul var det att se när det slussar i en stor sluss.

Hit kommer jag att åka fler gånger det var så kul att se,min flicka gillade det med som är 4,5 år.obs det är både nya och gamla slussar se båda

 

Vi åkte sen till Karlstad och campa där och gick sen på Mariebergsskogen ,det är super bra park som är gratis och där fins det djur och flera bra lekparker och en underbar trädgård tycker jag . Hit kommer jag att åka varje gång jag åker till karlstad ,det står skylat från stan hit inte långt. Bra och stor parkering. Man kan ta med eget fika . Det går också att köpa där.

 

Vi åt några gånger på Ikea för det är så bra för då när man har ätit kan barnen leka så har man lite lugna barn en stund går det bra att åka igen ett tag.

 

Det fins ofta tvättmaskiner på campingar.

 

Tips köp man som inte tar så lång tid att laga på gasolspisen vi snabba stopp. Vi körde med  köpta pannkakor snabbt och gott tyckte flickan.

 

Det är var våran första tur med husbilen. Det blev så där ca 150 mil.

 

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se