Båt tur Åland/Gotland
Annons
Reseberättelse:

Båt tur Åland/Gotland

(Svergie, Gotland, Visby, Birka Paradise, Kneippbyn)

Har varit på en resa med Birka Paradise båten till Gotland. Det är en helt underbar tur som båten kör på sommaren. Vi fick en heldag i Visby och då tog vi bussen till Kneippbyn och titta på pippis hus och gick på sommarland.
 
Det gick buss från lekparken vid småbåts hamnen i VISBY till Kneippbyn så det var lätt att ta sig dit..
 
En bra park. Visby är så fint att vi kommer att åka hit fler gånger.
 
Båt turen gick från stockholm till åland och sen till Visby. Vi badade på båten. Det var ett pogramm för barn på båten som vi var med på ofta det kund vara danslek, filmvisning, skatt jackt ,Teckningstävling som alla fick pris på. Sen var det ett rum på konferenscenteret  som det har gjort för barn med olika saker i. Utanför kunde man sitta i soffor och titta på en tv heller köpa sig något att dricka.
 
 
 
 
 
 

 

        

 

 

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se