Gröna Lund ett nöje för hela familjen
Annons
Reseberättelse:

Gröna Lund ett nöje för hela familjen

(Sverige, Södermanland och Uppland, Stockholm, Gröna Lund nöjespark)

Vid entrén med åkbanden på

Katapulten - WOW!!!!

Spökhuset - Bu!

Gröna Lund är perfekt för en familj med två barn i åldern 10 och 14 år som har längden inne för att få åka alla attraktioner. Från 10 på förmiddagen till strax efter 10 på kvällen är det full fart mellan Insane, Vilda Musen, Kvasten och Katapulten. Med korta avbrott för att titta in i Lustiga Huset, Spökhuset och även få lite mat i magen.

Något man bör tänka på om man ska åka bil är att skriva ut en resväg på t.ex Eniro.se då det är dåligt med skyltar. Det finns ingen ”gräddfil”som heter Gröna Lund :-)

En annan sak man bör kolla innan är vilka attraktioner barnen har längden inne för att få åka. Dumt att slösa en halvtimme på att stå i kö för att när man väl är på tur upptäcka att de är för korta för just den attraktionen. I broschyren står vad som gäller så kolla där. Annars hade Gröna Lund kunnat sätta flaggor med olika färg högt och väl synliga så att man enkelt sett vad som gäller vid den attraktionen.

Visst kostar det en slant för en hel familj men om man tänker på hur mycket man får så är det värt varenda krona. Efter en heldag på Gröna Lund är barnen garanterat nöjda och glada ett bra tag framöver.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se