Annons
Reseberättelse:

Äventyr i norra Sverige

(Sverige, Dalarna, Härjedalen, Lappland, Västerbotten, Ångermanland, Medelpad, Hälsingland, Gästrikland, Sala, Orsa, Idre, Umeå, Piteå, Örnsköldsvik, Hudiksvall, Sala silvergruva, Orsa björnpark, Pite havsbad)

På G

Renar på vägen

Orsa björnpark

Två vuxna, två 15-åriga killar och en husbil på äventyr i norra Sverige. Och äventyr blev det: Sala Silvergruva, Orsa björnpark, bäversafari och ridning i Idre, höghöjdsbana och forsränning i Vindelälven.
 
Vi besökte också Pite havsbad. Det var alldeles för kallt för att sola eller bada, men som tur var fanns minigolf, bowling och artificiell solterrass.
 
På kvällarna blev det kortspel och sällskapsspel på Playstation i husbilen. Summa summarum: lite för kallt, men kul äventyr i norra Sverige!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se