Mycket kul i storstan
Annons
Reseberättelse:

Mycket kul i storstan

(Sverige, Stockholm, Junibacken, Vasamuséet m m)

Vi bodde i en fin lägenhet

Vi var på besök i Stockholm och fastän det är en storstad upplevde vi det som mycket barnvänligt. Det finns barnvagsramper nästan överallt och bussarna och tunnelbanan är lätta att åka i.
 
Istället för att bo på hotel så hyrde vi en lägenhet. Det var perfekt eftersom vi också kunde laga mat och hade mycket mer utrymme än i ett trångt hotellrum. När barnen skulle sova kunde vi stänga till dörren till barnens rum och vara uppe längre utan att störa, precis som hemma. Vi hyrde lägenhet genom www.checkin.se och vi kan verkligen rekommendera dem. De hade också babysäng för den minsta.
 
Att Junibacken skulle vara populärt bland barnen förstod vi. Men även Vasamuseet tyckte ungarna var kul, liksom Tekniska Museet. Alla dessa attraktioner ligger ju dessutom väldigt praktiskt till på Djurgården.

Av: ()

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se