Florida - Miami
Annons
Reseberättelse:

Florida - Miami

(USA, Universal studios o Universal adventure,sea World,Sea Cove, Kennady Spacecenter, Marinelife center, )

Orlando första platsen vi kom till, där skulle vi besöka Universal studios och advnture parken, och sen till Sea World för att simma med delfinerna och snorkla samt parken där uppvisningen med späckhuggaren Shamu och teater med alla andra fina djur.. Det blev även en golf runda med glass, och så en tur till Kennedy Space..
Hotellet vi bodde på heter Hawthorn Suites. Prisvärt och barnvänligt.
 
Nu åker vi vidare till Siesta Key på västra sidan där de har världens finaste sandstrand för att snorkla och sola, man måste också göra ett inköp av sandaler FLIPP FLOPP ett måste här....
Hotellet vi bodde på heter Quality Inn. Ett standard rum på motell.. 
 
Nu åker vi över till östra sidan Juno Beach för att se och hjälpa havssköldpaddorna på www.marinelife.org det var helt otroligt vilket jobb alla gör för dessa djur... vi köpte en nattsafari för att skåda en äggläggning på stranden... Och så kolla vi runt lite ..
Hotellet vi bodde på heter Holliday Inn. Ett prisvärt rum och bra standard.
 
Nu vill vi vidare till Key West som ligger längst ut i Atlanten efter att du har åkt över alla de 43 broarna som förbinder alla dessa stora o små öarna, så häftigt... Vi önskade att se över till Cuba men vädret var inte med oss, men en helkväll blev det med dryck och uppvisingar av alla slag... Ernst hemingway fick ett besök oxå.. 
Hotellet vi bodde på heter The Palms hotell. Ett litet prisvärt rum nära havet och händelsernas centrum.
 
Nu drar vi till stor staden Miami, men först ett besök i området Everglades och se alla alligatorerna, de har airboats tur, uppvisning med ormar och alligatorer samt matning av djuren.... en heldag
 
Miami där hade vi tur och fick hotellet som låg precis vid Ocean Drive där allt händer och stranden var enorm fin och Atlanten hade mycke snäckor att snorkla efter... Vi gjorde en utflyckt till Sawgrass Mills där det finns 400 butiker att fynda i...  Art Deco områdena var roliga se..
Vi avslutar vår resa med en middag och drink ( jesper älskade sin jordgubbs drink ). 
Hotellet vi bodde på heter Hadden hotell. Prisvärt pga läget till havet och Oceean Drive.
 
Bilen var helt okej och jag hade internationellt kk för säkerhets skull. Jag skulle inte köra utan GPS....
 
Prova att boka hotell där, gick hur bra som helst och billigare...
 
Mia o Jesper
 
 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se