Kneippbyn
Annons
Reseberättelse:

Kneippbyn

(Sverige, Gotland, Visby, Kneippbyns sommarland och vattenland )

Utsiktstornet var lätt att åka upp i.

Hoppa i djup bassäng

Ny åkattraktion på Kneippbyn

Vi passade på att besöka Kneippbyns sommar o vattenland för vi hade fått testfamiljsbiljetter och det passade så bra när vi ändå var på skyttetävling på Gotland. Tyvärr var våra barn lite för stora för detta (13 o 16 år). Det var väldig trevlig park och passar barn åldern 3 - 10 år skulle jag tro. Lite dyrt inträde, kunde varit billigare. Vattenlandet uppskattade de mer, det var varmt i luften men poolerna var jättekalla och många barn vi såg huttrade rejält. Annars var det välskött och iordning och tror säkert att många upplever ett besök här som jättetrevligt när barnen är lite mindre.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se