Annons
Reseberättelse:

Spännande besök på Tropikariet

(Sverige, Skåne, Helsingborg, Tropikariet)

i har besökt Tropikariet i Helsingborg, vi är två tjejer som är 8år och 4år. När man börjar rundan så får man gå in i ett mörkt rum som det finns fladdermöss, ormar och andra läskiga saker. Vi ser nästan inget och det är läskigt att gå där inne och inte kunna se. Vi går vidare och kommer till krokodilerna. Man kan krypa in i en tunnel och komma upp och se närmare på krokodilerna. Här inne finns också världens giftigaste skorpion, grässhoppor, läskig orm. Alla dessa djur finns bakom glas och det är tur för det kan vara lite läskigt. När man följer rundan så kommer man till aporna. Här hoppar några små apor runt själva. En ser precis ut som Herr Nilsson! Man kan följa myrorna när dem bär på löv, pirayor med tänder, rockor. Nästa rum är det Lemurer, sååååå söta. Dem hoppar omkring överallt och ibland hoppar dem upp på någon som tittar på dem. Sen kan man gräva efter fossiler och dinousarier med spade och borste. Titta på djur i kikare, se hur långt man kan hoppa och vilket djur hoppar lika långt, klappa på ormskinn m.m Sen går vi ner till hajarna! Här finns också Nemo fiskar och det finns en riktig guldskatt!

Av: ()

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se