En dag på Navet
Annons
Reseberättelse:

En dag på Navet

(Sverige, Västra Götaland, Borås, Navet)

Vi får en lektion i ljusets förhållande till vatten

Det här var kul

Den smått tokiga personalen

Vi var på Navet som testfamilj. En spännande upplevelse för våra småknattar. Vår 10 -åriga dotter och våra 2 barnbarn 6 och 8 år hade fullt upp med alla expriment som fanns. Här fick man lära och testa allt från ljud, ljus, el, våra sinnen, motion, ja allt blev testat in i minsta detalj. Vi tycker nog att det passar alla åldrar tex fick ungarna köa för att de vuxna skulle flytta sig från Mekanokranarna men visst jag testa också man blev liksom barn på nytt. Till slut tog dock hungern överhand och vår medhavda lunchkorg avnjöt vi utomhus på en brygga med några länspumpar att leka med. Inomhus fanns det även där några sittplatser. Den smått "tokiga" personalen tog väl hand om oss och lärde gärna ut sina kunskaper för barnen. I deras butik fanns det lite minnen att köpa Vi trivdes gott och återkommer säkert om något år. Vårt betyg är Väl värt pengarna

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se