Annons
Reseberättelse:

Testfamilj 2011 Dalénium Science Center

(Sverige, Västergötland, Falköping, Dalénium Science Center)

Under sensommaren 2011 åkte jag och mina barn 7, 10 år till Dalenium i Stenstorp för att utföra vårt uppdrag som testfamilj. Med stor nyfikenhet och med kameran i högsta hugg såg vi fram emot denna dag. Vi började med att tillsammans gå runt och kika lite på det mesta. Dalenium är inte så stort, sett till yta, men det finns MASSOR att upptäcka. Alla sinnen får möjlighet att utvecklas här! Det är lika roligt och lärorikt för både barn och vuxna. Vi satt på spikstolar, aj, aj, vi var inuti en såpbubbla, körde skogsmaskin, löste matematiska problem, kopplade ihop glödlampor, lekte med lego, bröt arm och mycket mycket mer. Vi bröt av med lite fika innan det var dags att lära oss om solsystemet i en show ledd av den kunniga personalen. Efter tre timmar var det dags att fara hem men vi återkommer gärna både en och två gånger. Tack för denna gång! Hälsningar Jenny, Alice och Hugo!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se