Annons
Reseberättelse:

Robbie Williams på Ullevi

(Sverige, Göteborg)

Jag är aldrig trött, Go girl!

Eftersom Inez bara är ett och ett halvt år har vi inte hunnit resa så mycket med henne ännu. Hade ju tänkt att mamma-ledigheten skulle vara en perfekt tid för utlandsresor, men jag räknade inte med att tiden skulle gå så fort, vips så var det över. Och nu är jag och min man hemma halvtid båda två och då blir det inte så värst mycket pengar över efter att räkningarna är betalda...
 
Vi tog oss iaf till Göteborg i somras, mest på grund av att jag och min svägerska bara MÅSTE se Robbie Williams på Ullevi. Göteborg är ju väldigt trevligt också såklart, men eftersom vi var där förra året så var det ju mest pga Robbie som vi valde just Göteborg. Våra äkta män hängde med lite halvhjärtat (inga stora Robbie-fans..), de skulle ta hand om inez medans vi var på konserten, men som jag sa: inez somnar ju i vagnen framåt 8-tiden och sedan kan ju ni gå runt i Göteborg och sitta lite på uteserveringarna och njuta av atmosfären medans vi är på Robbie... Men det visade sig att Inez tyckte lika mycket om Göteborg som vi andra, så när vi kom ut från Ullevi (efter en UNDERBAR konsert) var Inez lika pigg som jag och min svägerska, medans killarna var ganska trötta och mest ville gå till hotellet och sova. girlpower, jag säger bara det...

Av: ()

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


E72         XLO      
  Y    9    W E   AJY
5LL   9TW   HTD      
T      E      X   6HS
BQY         SKB      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se