Knuthenborg Safaripark
Annons
Reseberättelse:

Knuthenborg Safaripark

(Danmark, Lolland / Bandholm, Knuthenborg Safaripark)

Lösgående kameler

Hoppborg vid leklandet

Testfamilj :-)

Vi var en utan testfamiljerna som skulle testa Knuthenborg Safaripark. Vi passade på att åka dit i samband med en vistelse på Lalandia Rödby, då det bara är 1½ mil emellan. Vi är en familj på 3 barn 10,10,4 år samt 2 vuxna.Alla tyckte att det var ett kanon ställe. Framför allt att åka runt med bilen och se alla djuren som strövade runt fritt i naturen. Barnen älskade att man ibland fick gå ur bilen och gå fram till djuren och framför allt åka med apbussen, där alla fick en näve mat som man kunde mata aporna med som hoppade upp och tiggde mat på bussen.Det var också spännande att se vilda tigrar genom bilrutan som gick bredvid bilen.Barnen tyckte också att lekparken var rolig som fanns i området.Priserna på mat och dryck var helt okej, det fanns gott om parkbänkar inne i området om man ville ha egen mat med sig.Det var en uppskattad dag både för barn och vuxna.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se