Upptäckarglädje, Dalenium Science Center
Annons
Reseberättelse:

Upptäckarglädje, Dalenium Science Center

(Svergie, Västra Götaland, Stenstorp, Dalenium Science Center)

Hur stor kan en såpbubbla bli?

Det blir ju som när man blandar vattenfärger!

Hur miljösmart är just jag?

Som Testfamilj 2012 så fick vi nöjet att besöka Dalenium Science Center i Stenstorp mitt emellan Falköping och Skövde. Vi var där hela familjen, två vuxna och tre barn i åldrarna 9,11 och 14 år. Vi hade mycket roligt, tänk att få vara på ett ställe där det är tillåtet att röra saker och ting. Här fick man ju även svar på en hel del frågor när man öppnade lock för att se vad som döljde sig bakom och svar på hur t ex en båtsluss fungerar när man får pumpa upp vatten i en bassäng och sen lyfta på slussluckorna så båtarna kunde slussa. Jag kan varmt rekommendera att ta er dit om ni har vägarna förbi eller varför inte ta en omväg.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se