Annons
Reseberättelse:

Rolig och lärorikdag för alla!

(Sverige, Södermanland, Södertälje, Tom Tits Experiment)

Vart ska jag?

Ute och cyklar

iiiiiiiiiiiiii!

En solig dag i början av augusti åkte vi till Tom Tits Experiment i Södertälje. Barnen som är 8 och 9,5 år var förväntansfulla och även vi vuxna. Vi anlände vid lunchtid och då var det ingen kö i entrekassan. Barnen sprang omkring och visste inte vilken av grejerna de skulle prova först. Ganska snart märktes det vad som var favoriter och vi återvänder flera gånger under dagen för att prova dessa igen.
Bla. såpbubblor, Mindball (stolt son som vann över övriga i familjen), Vattenraket samt Stormen. Klätterväggen med de olika spel/lekar man kunde göra där var också väldigt rolig.

Det märks att det är välbesökt då en del av experimenten var ganska slitna eller var avstängda. Det var lite tråkigt.

Ändå kan vi säga att det var spännande, kul, och intressant.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se