En minnesvärd dag på Gröna Lund
Annons
Reseberättelse:

En minnesvärd dag på Gröna Lund

(Sverige, Stockholm, Gröna Lund)

Sjävklart måste de ju ätas lite sockervadd

En av dotterns favoritet, kättingflygaren

Stjärnvinsten!

Vart vår första dag i Stockholm och de va bestämt att vi skulle gå till Gröna Lund och utföra vårt uppdrag som testfamilj. Både ja och min dotter såg  framemot detta!
Kom till parken strax efter öppningstid (10.00). Va inte så mycket folk och vädret va perfekt för att va där.
Vi började med dom mindre karusellerna i parkens början. Va ju tvungen att pröva allt vi kunde då vi aldrig vart där förut. Åkte lyktan i början, som skulle bli en av våra favoriter och åkas många gånger under dagen.
Efter att provåkt alla karuseller i början gick vi över till dom lite större.
Tyvärr kunde vi inte åka allt där då min dotter inte är över 140 cm ännu. Men vi åkte de vi kunde. På denna sidan blev vår favorit Vilda musen och min dotter älskade släng gungan, den åkte hon jättemånga gånger så jag tappa räkningen till slut.
Framåt sen e.m kom de en kraftig regnskur så då sprang vi och ställde oss vi dumle hjulet och min dotter tyckte vi skulle spela en gång. Så då fick hon välja bricka. Så vi satsa 30:- på den hon tyckte. Vi vann! Min dotter fatta först inte vi vunnit, då vi sällan haft någon tur på sådana hjul. Men hur kul som helst, så vart en stjärnvinst dumle.
Framåt kvällen när magarna kurrade på oss fanns de mycket olika saker att välja på att äta. Vi valde hamburgare tallrik. Hade även med oss lite picknick mackor som vi avnjöt till lunch. Där emellan gick de ned både sockervadd och lite godis.
Vi hade en himla kul och mysig dag tillsammans. Så där ifrån tar vi med oss många roliga skratt och minnen.
Tack barnsemester.se att vi fick möjlighet att vara testfamilj!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se