Kneippbyn sommaren 2012
Annons
Reseberättelse:

Kneippbyn sommaren 2012

(Sverige, Gotland, Visby, Kneippbyn)

Till Gotland seglade vi med vår segelbåt, en Albin Delta, sommaren 2012. Vi la till i Visby gästhamn. Naturligtvis utforskade vi Visby med omnejd. Vackra sandstränder, krokiga gränder, ringmuren, Kneippbyn & massor av glass hann vi avverka på våra fyra dagar på Gotland. Till & från Kneippbyn gick det direktbuss från/till gästhamnen, perfekt efter en lååång dag på Kneippbyn & många trötta ben. Många roliga åkattraktioner fanns det för våra barn på 7 & 10 år. Men det bästa var ändå vattenlandet tyckte vi i vår familj. Här fanns vattenrutschbanor för alla smaker. Bla den nervkittlande u-formade banan där man kastades ut i en kaskad av vatten. 10-åringens favorit. Men också lite lugnare banor som tilltalade 7-åringen. Massor med solstolar för mamma & pappa att vila sina trötta ben på mellan åken fanns de,t samt glass & mat på bekvämt avstånd utan alltför långa köer. (I varjefall denna dag i slutet av juli med en temperatur strax under 30 grader.)

Hit har barnen önskat att vi ska segla även nästa år & gå på Kneippbyn samt bada vid Snäckviksbadet & äta glass.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se