Havets hus i Lysekil
Annons
Reseberättelse:

Havets hus i Lysekil

(Sverige, Bohuslän, Lysekil, Havets hus)

Klappakvarie

Vi blev så glada när vi fick meddelandet om att vi vunnit biljetter till Havets hus, men... detta blev inte så bra som vi hoppats. Vi är en familj på två vuxna, storebror -08 och lillasyster -12 (i vagn). Till att börja med låg parkeringen jättelångt bort vilket inte stod i någon information. När vi väl kom fram insåg vi att det det var ett vanligt hus källare som vi skulle ner i. Vi hade kollat upp om det var anpassat för barnvagn och fick reda på att det gick bra att ta med den in, det skulle vi inte ha gjort! Det gick knappt att röra sig med vagn och fanns inte tillgång till vare sig toalett eller skötrum. Vår son hade inte särskilt roligt, förutom i tunneln med fiskar runt omkring och i den lilla rutschkanan. Han nådde inte upp till många av akvarierna, utan vi var tvungna att bära honom. Vi hade förväntat oss betydligt mer, fler sorters fiskar (t.ex. färgglada) och framförallt mer barnanpassat (t.ex. toalett). Vi var där i ca 40 minuter och kommer inte att åka dit igen. Däremot hade vi en trevlig dag i Lysekil, vilket verkligen kan rekommenderas! 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se