Nordens ark 2012
Annons
Reseberättelse:

Nordens ark 2012

(Sverige, Park)

Norderns Ark järv

Nordens Ark tiger

Norderns Ark mina barnbarn

Vi brukar alltid åka till Nordens Ark på somrarna och iår var det extra kul att få åka dit med mina barnbarn. De var lite större, äldre och kunde gå själva, visst tog vi med en vagn och även hyrde en extr vagn för det är ju bättre att de åker i en varsin än att dela.

Vi gick runt parken och en massa djur, däribland järv, och den var järven som jag tror faccinerade dem mest. Eftersom det var 4 stycken som var ute och de busade hela tiden. De sprang runt, hoppade, lekte med varandra och kom fram till staketet undan för undan. Barnen älskade detta och ville inte gå därifrån. Till slut så ville de gå och se på tigern som skulle få mat, och vi knallade iväg för att se på detta underbara djur. Vi fick vänta ett tag, och under tiden så lekte mtt barnbarn med sin röda bil, plötsligt så började han gråta och talade om att han hade tappat bilen ner till tigern. Han ville att jag skulle hämta den åt honom, oh nej du det gör jag inte talade jag om för honom och han gråt, som tur var så hade jag en bil till i min väska, så det gick bra till slut. Efter en stund så kom den stora efterlängtade tigern ut och fick sin mat. Nog för att man vet att dessa djur är stora, men denna var helt enorm.  Efter det att vi har ätit en bit man och att de fick leka i parken, där de kunde klättra, gunga, åka ruschkana, leka i sanden, så gick vi vidare till bondgården där de fick träffa grisar, hästar, kor, geter, kaniner, marsvin m.m. Efter att varit nästan hela dagen på parken så började vi gå tillbaka till bilen och färden tillbaka till Sotenäs där vi hade stugan. Barnen slumrade in ordentligt i baksätet och sov en bra stund. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se