Skara Sommarland
Annons
Reseberättelse:

Skara Sommarland

(Sverige, Skara, Skara sommarland)

Rundturståget

Vattenparken

En av klätterstölningarna

Vi hade tur att bli utvalda till testfamilj och få åka till sommarland sommaren -12. Familjen består av två vuxna och två barn, som då var 8 och 2 år. 

Det finns många pooler och många vatten-ruschbanor, lika roliga för barn som för vuxna. Det finns vattenfall och och forsar, piratskepp och duschar. Vattnet i småbarns-bassängen är varmare än i de andra polerna och botten är knottrig så att barnen inte ska halka. 

Karuseller finns det gott om och stora sonen älskade berg- och dalbanan, som åker igenom en mörk grotta med troll i. Lillebror älskade farfars bilar (som kanske heter något annat?). 

 
Vi hade tur att välja en dag då det var lite disigt, och därför ingen trängsel. Vi kom dit tidigt på morgonen och åkte hem sent på kvällen. Vi hade oroat oss lite innan resan, för att det kanske inte skulle vara så kul för en tvååring, men faktum är att han hade nästan ännu roligare än storebrorsan. 

Lekplatser finns det hur många som helst, både sådana som är för små barn och sådana för större, samt de som olika åldrar kan samsas i. Man kan också ro ut med båtar, titta på en föreställning med luftakrobatik, trampa trampbil, eller försöka att vinna något i de olika lotteristånden.

Personalen på sommarland är otroligt trevlig, tillmötesgående och serviceminded. Jag har aldrig träffat så trevlig personal någonstans tidigare. :) 

Vi hade en helt fantastisk dag. Barnen var glada HELA tiden, tack vare att det fanns så många aktiviteter som passade olika åldrar. Tex när storebror ville trampa trampbil eller köra gocart, tog en av oss vuxna med oss lillebror och gick till en lekpark eller bara gick omkring, det finns ju åar och broar - ett eldorado för en tvååring! På Skara Sommarland finns så mycket att uppleva att man skulle behöva två dagar för att hinna. Hit kommer vi absolut att komma igen!

Det bästa med dagen, enligt lillebror, var det lilla tåget som man åker med runt området. Det bästa med dagen, enligt storebror, var berg- och dalbanan och bassängerna. 


Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se