Tropikariet 2012
Annons
Reseberättelse:

Tropikariet 2012

(Sverige, Skåne, Helsingborg, Tropikariet)

Vi var testfamilj på Tropikariet augusti 2012. Vi var 2 vuxna och 2 barn (6, 9 år). Inga problemer med att hitta och få en pakeringsplats. Vi hade en uppfattning att det var större så lite besvikna var vi. Redan vid entren var det ett slags vandringsrör med myror som klättrade. Röret gick vidare genom dem olika våningarna, lite coolt faktiskt .-) Först kommer man in i regnskogsnatten och det var lite skrämmande med dem främmande ljud och skuggorna som man kunde se lite av. Man skulle nog ha denna station i slutet av rundan så att man var mer i stämning. Vi kom vidare till ormarna som precis blivit matat med en kyckling och det var lite kul att se. Där fanns även spindlar, grodor och andra små kryp...Uppe på översta våningen fanns det en kunskapshörna som var så där och en aktivitesavdelnings som var lite sliten och ganska smutsig. Personalen visste vad dem pratade om och var villiga till att berätta och förklara dem olika sakerna om djuren. Var inga problem att fika om man är gluten intolerant :-) Vi var där ca 1,5 h.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se