THE REEF
Annons
Reseberättelse:

THE REEF

(Danmark, Fredrikshavn, The Reef)

Frukost buffé på Stena Danica

Vi åkte med Stena Danica båten i Mars månad för att besöka vatten landet The Reef.

I priset inkluderade båt resa fram och tillbaka med en övernattning, frukost buffe samt entre till hotell och badland.


Vi hade en underbar resa som passade just vår familj. Barnen var då 4 år och uppskattade att leka på båten där de erbjöd fiskdamm, pingis, golv, tvspel, lekland m.m. Barnen var med andra ord mkt sysselsatta.

Vi åt frukost buffe på båten som vi betalade själva och den var jättegod, då det fanns en mix som passar både stora och små. Man fick även glass på båten i från en glassmaskin, vi blev super mätta.

När vi kom fram till Fredrikshavn var det bara att gå genom hela karantän och några meter ut  på asfalten för att mötas av hotellet direkt!

Vi älskade hotellet så fort vi klev in i det, vi möttes av stora fönster med badande människor i. Barnen fick pirat hattar och i lobbyn kunde man blicka ut mot vattenlandet utomhus, vilket visade sig senare vara väldigt poppis. I lobbn hade de även ordnat en "barn hörna" där barnen fick sitta och rita.

Rummet var lagom stort med våning sängar till barnen. Ta med egna handdukar! Det finns hissar som går direkt från rummens plan till omklädning samt bad.

Vi badade på hotellet i flera,flera timmar. Vattnet skiftade färger och reggae musik ljöd i bakgrunden. Bassängerna var anpassade för de mindre med rutschkana, vattenfall, bubbelpooler. För de äldre fanns större rutschkana som dock verkade lite farlig.


Ute bassängen var mkt uppskattad av barnen. Och vi åt på restaurangen i själva badet, super mysigt.
Vi åt även kvälls buffen som vi fik betala själva men det var så värt det, underbar dansk mat i alla olika former, mysig restaurang! Mycket att välja på, barnen kunde inte klaga om man säger så. Allt var nära och bra. Vi vill åka dit i gen när tillfälle finns!



Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se