En dag på Kneippbyn
Annons
Reseberättelse:

En dag på Kneippbyn

(Sverige, Gotland, Visby, Kneippbyn Resort Visby)

Gycklarskola

Pippishow

Halfpipe

Fyllda av förväntan efter en lång dags resa dagen innan så slog dom äntligen upp portarna! Vår familj som älskar att upptäcka nya parker består av Pappa Tommie 36, Mamma Rebecka 35, Oliver 11 samt William 8 år. Eftersom det fortfarande var lite svalt i luften så valde vi att spendera den första halvan av dagen på Nöjesparken för att avsluta i Vattenparken, mer om den senare. Vi satte omedelbart kurs bort emot motorstadion och Olivers favoritattraktion: Go Cart! Det blev många härliga fighter där alla utom William fick köra eftersom han var lite för kort i rocken för de värsta cartsen. Dock fanns det mindre varianter så att även han fick leka Kenny Bräck! En bra bana med någon halkig vattenpöl som kunde innebära en del sladdar om man inte anpassade farten i kurvorna. Efter detta gick hela gänget på gycklarskola och tränade på att gå på lina och jonglera med både bollar och käglor! Vi hann även med studsmattor, trampbilar och en hisnande åktur i ”Flygande Båten”

Innan vi gick över till Vattenparken så såg vi såklart på Pippiteater och gjorde ett besök i Villa Villerkulla. Det var lika roligt för oss vuxna som för barnen!

Det bästa med nöjesparken var att det fanns alternativ för de yngre barnen som t ex Go Carten som fanns i en mindre variant och så var det även med studsmattor och trampbilar. Det gör att man kan ha spridda åldrar på barnen och att det finns utmaningar för alla!

På eftermiddagen gick vi över till Vattenparken. Vädret var inte det allra bästa men det var varmt i vattnet för de som badade. Här var det på samma sätt som på Nöjesparken. Det fanns gott om aktiviteter för både små och stora barn. Det var många häftiga attraktioner som barnen kastade sig rätt ut i och eftersom vädret inte var så bra så var det heller inga köer!

Den attraktionen som fick högst betyg av barnen var Halfpipe! Men lillebror William tillbringade även en lång stund vid Surfing Hill!

Vi kan varmt rekommendera Kneippbyns Resort i Visby för andra barnfamiljer! Prisläget är helt ok och när man väl betalat sig in så ingår alla attraktioner! Det gör att det är enkelt då man inte behöver stå i ytterligare biljettköer utan kan åka så mycket man vill under hela dagen!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se