Testfamilj Laserdome Halmstad
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Laserdome Halmstad

(Sverige, Halland, Halmstad, Laserdome Halmstad)

Inne i Laserdome

Resultat från en av matcherna

Segway

Vi inledde vår sommarsemester som testfamilj på Laserdome i Halmstad.
Nyfikna och fyllda av spänning hittade vi fram till byggnaden lite utanför Halmstad. Fina lokaler där även Arosfortet och en Segwaybana fanns.
Vi blev väl omhändertagna och fick en instruktion över hur det skulle gå till.
Vi skulle spela  i 2 timmar vilket innebar att man gick fyra matcher med fikapaus emellan. I lokalen spelades musik och rökmaskinen var igång. Det var lätt att se trots att det var lite mörkt. Det tog en stund innan man visste hur lokalen såg ut. Positivt var att man inte behövde ladda vapnen under matchen. Första matchen var avklarad och till allas häpnad hade mamma mest poäng!

Under pausen fikade vi och det fanns ett stort utbud av läsk, godis och bullar.
När vi hade spelat i 2 timmar var alla väldigt svettiga och lite trötta men alla var överens om att det var inte första gången vi gjorde detta tillsammans!
Alldeles intill cafeet fanns även en inomhusbana för Segway som killarna passade på att prova. Det var också väldigt kul! Vi vill passa på att tacka Barnsemester.se för att vi fick möjlighet att genomföra detta uppdrag!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se