Bad kul i Borlänge
Annons
Reseberättelse:

Bad kul i Borlänge

(Sverige, Dalarna, Borlänge, Aqua Nova Maserhallen)

Som vinnare i Barnsemesters sommar tävling styrde vi kosan mot Dalarna och Borlänge. Efter en natt i husvagnen på campingen åkte vi förväntansfulla in till badet. Barnen var suprlyckliga över att äntligen få komma dit, det hade varit en lång väntan med stora spekulationer om vad som väntade.
Vi möttes av trevlig personal i kassan där man även kunde köpa ett lås till skåpet. Uppför trappan och in i de rymliga omklädningsrummen, många duschar gjorde att det inte var någon väntetid.

Sedan var det dags att gå in på Aqua Nova, först prövades vildforsen, ett spännande och mycket strömt nöje, inget för barn som inte kan simma eller som är rädda för vatten över huvudet. vatten rutschkanorna testades därefter. Lite tråkigt för 8 åringen då han bara fick åka den ene då det var tioårs gräns på black hole och 3G turbo. Men den stora kanan blev snabbt en favorit för hela familjen.

Att ha möjlighet att simma ute och inne var ett stort plus, likaså hopptornet inne i den äldre delen. Där utfördes många härliga hopp både från kant och högre höjder.


Personalen inne på Aqua Nova var vänliga och skämtsamma , de tog sig tid att prata med barnen.

En del av badet var anpassat till de yngre barnen med Piratskepp, vattenfall och små rutschkanor.
Bubbelbad, vågbassäng, klättervägg, vildfors, rutschkanor skapade många härliga minnen som vi tänker till baka på under de mörka månaderna som kommer. Ett besök som gav oss mycket, skratt, mod och sköna stunder. Vi kan varmt rekomendera ett besök på Aqua Nova/ Maserhallen.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se