Sommarlandet med stort S
Annons
Reseberättelse:

Sommarlandet med stort S

(Sverige, Västra Götaland, Skara, Skara sommarland)

Piratshow

Vattenlandet

Varje år besöker vi Skara sommarland, så även i år!
Det kostar en hel del att gå in och även att parkera till detta sommarland, men det är väl värt sina pengar.
Våra barn är 3 och 5 år och vi har sedan 3 år tillbaka åkt till sommarland minst en gång på sommaren.
För de minsta är det kul att bara gå runt och titta, leka med vattenstrålar, bada, leka på någon av alla lekplatser, åka tåget runt parken eller åka karuseller. Det finns karuseller även för de små ex. små bilar att köra, små kaffekoppar, flygplan och farfars bilar.
De lite större barnen har mer att välja på. Är man över en meter och således har betalat inträde får man åka fler attraktioner och nyttja mer av utbudet.
Våran minsta ville helst åka tåget och den äldsta bada.
Flera gånger per dag visas en piratshow med riktigt duktiga artister som gör simhopp ner i en bassäng, sprutar eld, jonglerar osv. Denna show satt båda barnen som paralyserade till!!! Den får man inte missa!
Oavsett väder så finns det något att göra på Skara sommarland, men det är helt klart bäst att besöka parken när det är soligt och varmt så att man kan nyttja vattenlandet med alla dess bassänger, lekställningar i vatten och vattenrutshbanor!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se