Skara sommarland
Annons
Reseberättelse:

Skara sommarland

(Sverige, Skara, Vattenpark Skara)

Vi reste tillsammans med goda vänner, med barn i varierande ålder från 7-15 år. Vi upplevde att parken passar så väl ung som vuxen då det finns många olika attraktioner att välja på. Vi hann dock inte med allt vi ville göra på en dag så rekomenderar två dagar i parken.

Priserna på mat o dryck är helt ok.

Parken erbjuder också fina grönområden där man kan slappna av även om barnen leker omkring.

Det finns gott om personal som har full koll på både bad och tivoli delen. Parken är mycket ren o fin.

Blir dock långa köer till varje attraktion.

Barnen älskade Skara sommarland o vi vuxna tar också gärna en till tur dit men då får de bli två dagar så vi hinner prova på allt . Det är lätt att hitta till sommarland o gott om parkeringsplatser. Skrindor finns att hyra så man slipper bära på sina saker, mycket smidigt.

Vi grillade vårt kött i en av parkens grillar men värmen var mycket dålig så det tog lång tid.

Gruvbanan var nog bäst på tivolit o tranan var skön på sitt sätt o i vatten parken var det mesta bra då vi var så många i olika åldrar.

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se