Leksand
Annons
Reseberättelse:

Leksand

(Sverige, Leksand, Leksand sommarland)

Vi var här för andra gången och nu är barnen 11 och 14 år. Förra gången var för fem år sedan. Barnen tyckte det var kul denna gången också, men det gick fortare att göra allt såklart denna gång. Det kändes mindre stället om man säger så. Vi ägnade mest tid åt vattenaktiviteterna och det finns tuffa saker åt äldre barn också. Forsarna med plastring, fritt fall och ett par bra vattenbanor som går fort var roligast. Landsakerna gav inte lika mycket denna gång. Bäst var gokart, bunghystudsmattan och stora hoppkuddarna. Vi saknade 4-hjulingarna från förra gången. Vi upplevde att dagen var lugn och det var mycket personal på plats. Duscharna var fräscha. Vi hade tur med vädret och annars kunde det nog vara rätt kallt i en del vattenaktiviteter. Vår dag var kul och vi lekte med barnen. Vi hade kul i 4-5 timmar.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se