Junibacken
Annons
Reseberättelse:

Junibacken

(Sverige, Stockholm, Junibacken)

Jag och min son va iväg till Junibacken i Stockholm en VARM sommardag. Det bästa på hela dagen tycket han va när vi åkte över från slussen med en sån liten färrja till andra sidan, och mitt i vatten står det en stor Kryssare. När vi kom iland gick vi bort till Junibacken, rekomnederar att ta vägen som går längst med vattnet där va det fint och så kan man ju även kolla in alla båtarna som ligger där med.

Väl framme på Junibacken så går vi in och får först gå igenom biblioteket tror jag det kallades, så kom vi rakt in i Lasse-Majas värld. Det fanns en rutschekana och massa små butiker man kunde gå in i, en bank, bio, juvelerare och en museeum med en mumie.

På Övervåningen så kom vi upp till villavillekulla där va det lite roligare för min 6 åring, tyckte han själv. Så kom Junibackens underhållare, det va 4 härliga människor som sjöng lite roliga barnvisor.

Sagotåget va bra, kul att få höra Astrid Lindgrens röst i högtalearen när vagnen åkte runt bland sagorna. Emil, Maddicken, Bröderna Lejonhjärta och några till. Det va mycket bra gjort och mycket uppskattat av både mig som förälder och min son.

Men så är det ju det där med nackdelar, jag va inte alls imponerad av deras matutbud för de vuxna. Sallad för ca 130:- det va väl det jag inte alls gillade med Junibacken.

Men annars va det kul, men jag tycker nog det är för barn mellan 2-5 år. Men det va ett par trevliga timmar vi hade där i alla fall.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se