Skånes Djurpark
Annons
Reseberättelse:

Skånes Djurpark

(Sverige, Höör, Skånes Djurpark)

Vi besökte Skånes Djurpark en solig dag, barnen visste inte vart vi skulle och blev glatt överraskade när de förstod att vi skulle kolla på en massa djur. Våra barn är 2 och 5 år och älskar att titta på alla slags djur. För vår stora tjej var det en mycket lärorik dag då hon fick vara med när vi läste om de olika djuren. Vi hade tur denna dag då det var bra väder och nästan alla djur visade upp sig. Vi lyckades också planera i tiden i parken så att vi var på rätt plats vid rätt tid, när matningarna ägde rum. Björnmatningen var uppskattad och massor av barn stod kring inhängnaden för att se, och såg bra gjorde man. Det finns en del platser i parken där barnen kan leka av sig, bla på naturlekplatsen. Denna bana var dock lite svår och passar nog bäst för barn från 5 år och uppåt. Det finns badmöjligheter här men det är bara en vattenrutchkana och inget för de små barnen. Den nya lekplasten precis vid ingången var dock väldigt fin och uppskattad. En trevlig plats att åka till med familjen och trots att parken haft sina svårigheter så är den fin och djuren verkar ha det bra.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se