Havets hus
Annons
Reseberättelse:

Havets hus

(Sverige, Havets hus)

Det var litet och mycket folk när vi var där, juli månad. Det första som slog oss när vi kom fram var hur otroligt svårt det var att hitta parkeringsplats, det var snurrigt med alla skyltar, platserna var utspridda, och de flesta var fulla. Hittade en större parkering en bit ifrån, följde vägen förbi kyrkan, in mot södra hamnen.

Vi hade med oss våra tre barn på 2, 6 och 9 år och de verkade nöjda med utbudet. Stora krabbor facinerade. Och plattfiskar. Det var dock litet och hade gjorts fort, om inte klappakvariet funnits där, de kunde känna på eremitkräftor, sjöstjärnor, krabbor, musslor..men det var helt klart en stor favorit. Särskilt hos 6- och 9-åringen. Vi föräldrar uppskattade tunneln där man såg fiskar simma över och bredvid oss. På väggen brevid varje djur fanns enkel information och det fanns små saker som gav upphov till lek.

När 2-åringen började tappa intresset, hittade vi en mata-fisken lek, en låtsasfisk som hade tillhörande matkort, man fick ett "mums" om det var rätt mat och "blä" om det var fel. Det fanns även ett lekrum för dem mindre på en vägg skulle man sticka in handen mellan låtsastenar och det stod "vågar du sticka in handen till hummern?" barnen vågade inte, men det var bara ett morrande som skulle skrämmas så man hoppade till. Pojkarna gillade också att man kunde styra skeppet svarta örnen

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se