High Chaparral-en lekdag att minnas länge
Annons
Reseberättelse:

High Chaparral-en lekdag att minnas länge

(Sverige, Hillerstorp, High Chaparral)

Ångbåten

Daltons bland publiken

Från stora westernshowen

Detta är rena lekstugan alltihop. Barnen älskar det! Kille eller tjej spelar ingen roll. Alla dras med i leken. Man ska se till att investera i minst 1 pistol per barn och en hatt. Ordentligt med skott måste dom också få. Gärna en väst också. Sedan är sysselsättningen löst! Priserna på pistoler mm här ligger långt under de priser leksaksaffärerna tar. Ministaden Buffalo City med små hus där barnen kan gå in i eller klättra upp på taken är mycket populär och barnen får snabbt nya vänner. Showerna har mycket hög klass och är lagom långa för barn. Skådespelarna är också väldigt duktiga och man kan passa på att träffa dom lite närmare och ta bilder då dom rör sig på området. Lucky Luke-showen är nog populärast bland barnen men den stora Westernshowen får man inte missa. Zorros show med dramatisk fäktning på taken är också sevärd. Var på plats i tid för att se en show. Dom bästa platserna blir snabbt upptagna. Det mesta ingår i entréavgiften men man får betala extra för ex tågresa och diligens. Tågresan är dock ett måste! Här möter man bl a tågrånare och det är bäst att hårt i sina saker. Ångbåten är en rolig sak i sig men tar mycket tid. Den kan man hoppa över. Indianbyn är spännande när det är full aktivitet men annars så är den ganska slätstruken. Det är gott om toaletter på alla ställen och mycket trevlig personal som hjälper till om det behövs. Vi åt lunchbuffe på restaurang Bonanza och det kostar som en vanlig dagens rätt på stan. Vill man spara in på utgifterna så se till att ta med fika och mycket att dricka till barnen. Även om priserna på dricka och tilltugg inte är höga så förbrukar lekande barn mycket vätska. Våra barn är 7 resp 10 år och tyckte att Buffalo City var det bästa. Men pratar även mycket om främst Lucky Luke-showen. Vi kommer definitivt att besöka parken igen.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se