Laserdome Stockholm
Annons
Reseberättelse:

Laserdome Stockholm

(Sverige, Stockholm, Laserdome)

Dags för spel

Glasspaus

Resultat

Första semesterdagen åkte hela familjen till Stockholm för att spela Laserdome med kusinerna. Vi åkte till Farsta Strand och fick i stort sett hela anläggningen för oss själva. Innan spelet började fick vi se en film om hur allt fungerade. Personalen var väldigt pedagogiska och hjälpsamma och svarade på frågor som uppkom. Vi delades in i två lag där barnen spelade mot de vuxna. Vi körde två omgångar om 15 minuter per gång, vilket var alldeles lagom både för stora och små. Det kändes som värsta träningspasset. Själva banan var enkelt uppbyggd, bra planerad och lagom stor. Både barn och vuxna hade en rolig stund tillsammans. Efter spelet fick alla återkoppling om hur det hade gått och hur många poäng varje spelare fick. Efteråt var alla trötta och svettiga och avslutade med en välförtjänt fikapaus bestående av glass och dricka till bra priser. Vi tycker att anläggningen var bra redan nu, men det kommer antagligen blir ännu bättre eftersom de håller på med en stor renovering. Vi kommer helt klart återkomma!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se