Klurigt äventyr
Annons
Reseberättelse:

Klurigt äventyr

(Sverige, Torpshammar, Boda Borg Torpshammar)

Jobba på!

Sugen på nått!

Rast och påfyllning.

En av de varmaste dagarna i början av augusti reste vi från Sigtuna till Sundsvall. Vi övernattade på hotell och dagen efter åkte vi tillsammans med vänner till Bodaborg i Torpshammar. Förväntansfulla för detta testuppdrag tog bilresan från Sundsvall 45 minuter. När vi anlände möttes vi av en mycket trevlig och serviceminded tjej i receptionen. Vi fick instruktioner om hur äventyren är upplagda där mycket bygger på att tänka och att försöka gång på gång.

I Torpshammar finns det 22 celler som kallas ”Quests” och man kan erövra 25 stämplar om man klarar cellerna. Dessa är av olika nivåer där ”grön” är lättast, sedan kommer ”röd” och svårast är  ”svart”.

Till en början var det svårt att förstå hur man skulle lösa uppgifterna i cellerna men efter några försök så var det inte lika krångligt som man först trodde. Cellerna passar för alla åldrar, vi var i åldrarna 9-53 och alla hade lika roligt och kunde bidra med olika delar.

Det skapar en teamkänsla och man peppar varandra och har riktigt kul!

Vi kan varmt rekommendera ett besök på Bodaborg och vi kommer med all säkerhet att återvända!

I receptionen fanns ett bra utbud av godis, glass och enklare mat.

Tips!
Ha gärna träningskläder på dig, man blir ordentligt svettig. Långbyxor då du ska krypa en del (knäskydd finns att låna). Ta med eget hänglås för att låsa in värdesaker. Matsäcksrum finns i källaren där det också finns en mikrovågsugn så att ta med matsäck går fint.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se