Testfamilj Tivoli i Köpenhamn
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Tivoli i Köpenhamn

(Danmark, Köpenhamn, Tivoli i Köpenhamn)

Trots lite regn och kyla hade vi en fantastisk dag. Alla attraktioner var öppna och vi prövade allt för både små och stora för att ge fullt betyg :)

Vi kan varmt rekomendera de mindre karusellerna för de små där vuxen kan vara med och hålla fast om det behövs, sen finns andra där man själv kan styra och flyga upp och ner m.m. För de större barnen finns t.ex. gamla träbanan, Galejen, Karavanen. För ännu större barn och vuxna rekommenderas Demonen, det Gyllene torn och för de mer våghalsiga rekommenderas Aquila och Vertigo. Det finns för alla smaker. Vill man inte åka något kan man spela på lite chokladhjul, vinst varje gång eller bara njuta av god mat och sötsaker :) 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se