NAVET här kommer vi!
Annons
Reseberättelse:

NAVET här kommer vi!

(Sverige, Borås, Navet)

I början av augusti bar det av till Borås och Navet Science Center! Förväntan var stor främst hos barnen i familjen.

Var lite svårt att veta var man skulle parkera, valde parkeringshuset men i entrén fanns information om deras "egna" parkering, men då var det ju så dags…

När vi åkte dit visste vi inte riktigt hur mycket som fanns att göra där, men det fanns massor, rum innanför rum och olika våningar. Hade behövt fler timmar där för att hinna testa. Vill du testa allt krävs flera dagar!

Barnen gillade det skarp och gick verkligen in för Navets motto – Inga händer i fickorna!, och som förälder gillas detta också skarp då man inte behöver gå omkring och vara rädd för att barnen pillar sönder saker.

På Navet fanns olika rum, experiment med vatten, kroppen, mekanik, mattematik, kroppen.  På många av aktiviteterna fanns inga instruktioner vilket vi saknade, då det inte alltid framgick hur man skulle göra eller att det fanns personal att tillgå. Vet att det var med mening att man skulle testa och fråga och så men gjorde tyvärr så att man hoppade över en del, vilket var synd.

Vi var där en varm sommardag så det var rätt så lugnt och därmed ingen kö till de olika sakerna.  Kan verkligen rekommendera ett besök på Navet, för både stora och små. Kanske ändå inte passar de allra minsta barnen men från ca 6-7 år är det perfekt.

Dagen avslutades med ett besök på Stadsparksbadet!

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se