Knuthenborg Safari Danmark
Annons
Reseberättelse:

Knuthenborg Safari Danmark

(Danmark, Knuthenborg Safaripark)

Förväntansfulla var barnen när vi 2 familjer, besökte Knuthenborg Safari. I en stor bil körde vi mot Danmark. Vi var på väg till ett äventyr och ett annorlunda äventyr väntade oss... Första stoppet blev ap-bussen som vi köade till. Vi alla fick lite mat som vi kunde ge aporna genom en lucka och det var en mycket positiv upplevelse att se dessa söta apor på så nära håll. Sedan så satt vi mestadels i bilen och det var tokvarmt. Uppskattades inte alls av varken barnen elr av oss vuxna. Giraffer, zebror gick längs savannen och det gav en känsla av att vi var i Afrika. Efter vargarna som vi besökte så bestämde vi oss för att ta en fika o äntligen få sträcka benen o få frisk luft. Vi bestämde att vi skulle ta tigrarna och det sista innan vi skulle grilla och bada men då blev det elfel med bilen. Vi var strandade... Detta äventyr blev helt plötsligt ett annat äventyr. Vi fick hjälp av en tysk familj och beslöt oss sedan att vi skulle köra hem ca 2 h innan planeringen. Vi hann köra en stund på motorvägen och blev strandade där hela kvällen tills vi fick hjälp från Sverige och mitt i natten var vi äntligen hemma. Några goda råd: Åk inte när det är för varmt då ni sitter mestadels i bilen. Ta med badkläder och stressa inte igenom saker o ting, ni har tiden att kunna koppla av i ngn timme innan ni känner att ni vill se vidare. Där finns både picknick platser, grillplatser, lekplatser och badlek. Kolla bilen!!!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se