Clarion hotel Winn och Furuviksparken
Annons
Reseberättelse:

Clarion hotel Winn och Furuviksparken

(Sverige, Gävle, Furuviksparken)

Kamelen gillar björklöv och är riktigt tam

Vi utnyttjade Coop med mera hotellpremie när vi besökte Furuviksparken och fick två nätter på Clarion Hotel Winn som liger helt centralt för 1598 kr för tre personer i tre stora sängar och inkl en jättestor lyxig frukostbufe x 2. Mycket prisvärt,hotellet har dessutom en fin liten avdelning i källaren med pool, bastu och litet gym. Poolen höll en skön temperatur och det var lätt att hålla ögonen på barnen även från bastun eller gymmet (poolent är dock djup). Hotellet hade på alla sätt tänkt på barnfamiljerna, från att det vid receptionen fanns en liten trappa så att barnen också kunde se över disken, till att restaurangen hade en schysst barnmeny med glass efteråt (ekologisk vanlijglass, ett plus!) och ett stort lekrum för barnen där de kunde leka alldeles vid restaurangen (ville man inte sitta nära lekrummet så kunde man vara på bekvämt avstånd från det också!). Hotellet hade dessutom ett eget hotellspöke som hette Julia!! Hotellrestaruangen höll mycket god klass med riktigt lyxig högrevsburgare till ett schysst pris. Furuviksparken var ca 15 minuter bort och genom att bo här kunde man utnyttja dagsentrén till max och vara där från 10 till 19. Furuvik har många fina picknickplatser och även grillplats så det är värt att ta med picknick, särskilt som maten i parken inte riktigt imponerade. I övrigt var Furuvik en mycket fin upplevelse, särskilt att vara kvar i parken efter kl 17 när alla börjat åka hemåt, då fick vi se många djur helt utan att andra var i närheten, vi lyckades till och med klappa kamelen och fick se när orangutangen gick och lade sig och bäddade till sig med halm. En perfekt familjesemester!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se