Testfamilj Junibacken
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Junibacken

(Sverige, Stockholm, Junibacken)

Kan väl börja med att säga att bästa tiden att besöka Junibacken inte är under semestertider ;-) men så gjorde vi! En dag i juli månad åkte vi till Djurgården och gick in i sagans värld. 

 

Köandet gick över förväntan då det fanns roliga saker att göra för barnen under tiden - t ex kunde dom leka vid vattendraget alldeles intill kön. 

Jag blev lite tagen på sängen när man inte fick ta in vagnen så se till att ta med bärsele om du har ett litet barn att bära runt på. 

 

Tycker att prisbilden var lite hög, både vad gäller entré och i restaurangen men vill man finns möjlighet att ta med picknick som kan ätas utanför Junibacken(man får en stämpel och är välkommen in igen). 

 

 

Väl inne tyckte alla våra barn att det va roligt! Blev glatt överraskad att vår 8-åring hade så stor behållning av dagen då jag innan trott att hon skulle tycka att hon "va för stor" men inte! Hon skuttade glatt runt i sagans värld:-) 

Lillasyster och lillebror hade även dom väldigt roligt! 

Roligast enligt barnen va alla rutschkanor och Sagotåget. Även teatern som vi såg va uppskattad. Duktiga skådespelare som verkligen levde sig in i föreställningen. 

Vi vuxna tyckte att Sagotåget va magiskt(dock lite "ledsamt" i slutet) - hade gärna åkt en gång till...men tyvärr va det begränsat till 1 gång! 

Våra barn tyckte inte att Sagotåget va läskigt! Bara roligt :-)

För mycket folk, för lite toaletter och kanske lite dyr prisbild är 3 saker som man kunde önskat förbättring på. 

Ett besök under icke högsäsong löser 2 av dom punkterna ;-)

 

Det va 3 väldigt nöjda barn med föräldrar som checkade ut från Junibacken!

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se