Vilken spännande dag vi hade på Navet!
Annons
Reseberättelse:

Vilken spännande dag vi hade på Navet!

(Sverige, Borås, Navet)

I i full gång med att köra bil.

En av de fantastiska meccanobyggena, detta är ett parisehjul med motor, lampor och allt.

Familjen hade varit på resande fot i nästan en vecka och vi befann oss nu på hemresa. Alla som provat att tillbringa många timmar i en bil med 3 barn vet att det krävs rätt mycket tålamod, godis, dricka, medlande i bråk och lyssnande till tjat innan man är hemma igen. Eller så behövs det en spännade och välbehövlig break. Vi valde att pausa på Navet i Borås eftersom vi haft turen att få bli testfamilj här.

 

Det var lite knepigt att hitta hit, vår GPS var inte riktigt med på noterna och några direkta skyltar lyckades vi inte hitta, men efter ett par felköriningar så var vi änligen framme.

Väl inne blev vi glatt överraskade över det stora utbudet på aktiviteter. Här fanns verkligen något för alla. Vår 2½ åring älskade buss-simulatorn och alla aktiviteter som innefattade ratt och motor. 6-åringen var helt salig över den fina affären som fanns på övervåningen, 7-åringen gillade ett memory-spel som tydligen påminde om Daidalos memory i barnprogrammet Labyrint, pappan i familjen var nästan i extas över de fina meccano-byggena och jag själv mamman i familjen är barnsligt förtjust i tankenötter och det fanns det mängder av.

 

Vi hade en väldigt trevlig dag och kan absolut tänka oss att åka dit igen om vi har vägrana förbi. Det ena som ger lite minus var att man knappt kunde köpa någon fika alls. Det fanns gott om platser för medhavd matsäck men för oss som varit på resande fot ett tag var det inte optimalt.

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se