Annons
Reseberättelse:

Tivoli Köpenhamn

(Danmark, Köpenhamn, Tivoli Köpenhamn)

Vi åkte tåg över bron och det är ju smidigt då stationen i Köpenhamn ligger precis vid tivoli. Vädret var lagom lite sol lite moln.

Då vi redan hade biljeter var det smidigt att scanna ut våra åkpass. Vi började mad farfars veteranbilar och dessa gick faktiskt lite snabbare än båda Gröna Lund och Liseberg. Sedan tog vi tåget runt parken för att få en översyn över själva parken.

Tivoli är bra på så sätt att den är uppdelad med grönområden i mellan dem olika attraktionerna. Vi åkte fritt fall för mindre barn i detta får endast en vuxen åka vilket kan vara lite problem om fler vuxna vill åka med sina mindre barn.

Det fanns även en för lite större barn och dem vuxna också naturligtvis. Fiskedam och massa andra lyckospel. Den sedvanliga djurkarusellen som nog har funnits där sen dem startade. Den lilla draken passar för barn som vill ha lite fart men inte för mycket. Den jag tyckte såg häftigast var en bläckfisk karusell den sprutade vatten men den gick lite för fort så jag vågade inte men den blir kanske nästa gång.

En romantisk tur med Drakbåtarna var det många vuxna som gillade när vi var där dottern tog en tur med sin pappa.

Matställen finns det gott om vi bestämde oss för Biergarten okej mat men det tog typ 35 minuter innan vi fick våra korvar.

Det fanns ett litet lekland som kallas för Rasmus Nalle här finns även ett matställe med det mesta som barnen gillar. Detta visste inte vi för då hade vi nog ätit där istället.

Av: ()

Hej! Du har väl inte missat tävlingen som ligger ute just nu? Visa »
Annons
 » Tävlingar just nu!
Två stugnätter i valfri stugtyp sommaren 2020
Vinn stugsemester på First Camp Kolmården!
Vinnarlistan »
Populära erbjudanden
10% rabatt på hotell, frukost och och entré till Parken Zoo
10% rabatt på Sörsjöns Äventyrspark under sommarlovet
15% rabatt på entrén på Orsa Rovdjurspark
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Tropikariet
Skåne
Djurs Sommerland
Danmark
Bakken – världens äldsta ...
Danmark
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies