Annons
Reseberättelse:

Testfamilj barnens gård 2015

(Sverige , Karlskrona , barnens gård )

En härlig dag i Augusti tog vi barnen som är 6, 9 och 11 år till barnens gård. Väl framme var det molnigt men varmt. Vi började med att besöka djuren och klappa dom som ville. När vi klappat djuren så begav sig barnen direkt till lekställningen och började direkt att klättra och se vem som klarade utmaningarna. Även jag (mamma) försökte och insåg att barnen var både starkare och definitivt smidigare. När vi klättrat färdigt så tog vi vår medhavda mat och slog oss ner och njöt av maten och solen som äntligen kom fram. När vi vilat våra magar så begav vi oss mot vattenlandet den första utmaningen var att byta om i omklädningsrummet som lutade. Kan tala om att det gick fort ut och rätta till bikinin utanför. Väl framme på solön där vi genast fick tag i solstolar så blev det bada direkt. Alla tre barnen åkte allt och vi föräldrar fick åka med. Även att mini inte kan simma så var det perfekt eftersom man kan sitta två i badringarna. Trots att det var mycket folk så kändes det aldrig trångt och inga långa köer.  Kan varmt rekommendera att åka hit och vi kommer deffenitivt att åka hit flera gånger. Det enda minuset är omklädningsrummet men man lär sig att klä om fort ;) 

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
10% rabatt på alla aktiviteter på Halmstad Aktivitetscenter
Gå 2, betala för 1 på leklandet Kaatach
10% på hela sortimentet hos Ekokul
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Sagolandet Tomteland
Dalarna
Gröna Lund
Stockholm
Furuviksparken
Gästrikland
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se