Annons
Reseberättelse:

Dalénium väcker upptäckarlust

(Sverige, Dalénium)

En regnig dag bestämde vi oss för att besöka Dalénium Science Center i Stenstorp.

Vi är en familj med 2 vuxna och 3 barn i åldrarna 11, 9 och 4. Vi är alla intresserade av tekniska prylar och att utforska och testa olika företeelser.

Det var mycket att se på Dalénium och för allas nöje. Alla tyckte nog att vattendelen, där vi kunde leka med båtar och ankor, var roligast. En annan attraktion som var kul var gasshowen där ”professorn” visade olika tillstånd av gas och gjorde experiment med rök och ljus. Vi uppehöll oss en bra stund vid greenscreenspelet där man skulle svara på frågor inom olika grenar, som en quiz fast lite roligare.

Sammantaget kan vi säga att det finns något för alla åldrar att roa sig med på Dalénium. Man kan gott gå där en hel dag och upptäcka. Det är också mysigt med den lilla förbutiken som säljer roliga prylar.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se