Testfamilj Medley Vilundabadet 2015
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Medley Vilundabadet 2015

(Sverige, Upplands väsby, Badhus)

Vi är en familj på 2 vuxna och 2 barn som då var 4 och 7 år som valde att testa Vilundabadet efter lite om och men. Vi är en familj som inte gillar att bada i kallvatten på badhus och har haft svårt att hitta badhus som vi alla kan bada på.

Överaskande nog så var Vilundabadets vatten ganska behagligt men gjorde misstaget att hoppa i den varma bubbelpoolen så tog det en extra stund att hoppa i igen. 

Hänglås får man ta med själv eller köpa ett där hos dom (tummen upp för det), helt ok omklädningsrum med stora duschar och en stor bastu med sittplatser på 2 sidor. 

Direkt när man kommer ut så kommer man till den stora poolen och i rummet bredvid är den lilla äventyrsdelen. Är inte direkt mycket för ögat men för barnen dög detta alldeles utmärkt. De hittade strömdelen direkt och snurrade runt där skrattandes länge. Utanför den så är det en liten pool för lek och bus med flytgrejer. På ena sidan ligger bubbelpoolen och andra 2 olika vattenrutschbanor. En som inte var brant och var bred och en annan som var brant och smal. Så en för lite mer våghalsiga och en för lite lugnare. Barnen var helnöjda och sprang upp och ner flera gånger. Det var knappt folk på plats så de hade den för sig själva medans vi föräldrar satt i kafet och kollade på.

Badet är perfekt om man har barn mellan ca 3-8 år sen tror jag barnen börjar bli för gamla för så lite, och småbarns poolen var bara en rund liten pool utan någon utsmyckning eller liknande. Ganska tråkig med andra ord. Priserna i kafet var inte sådär hiskelit dyrt som det kan vara på badhus.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se