Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Barnens Gård

(, Barnens Gård)

Anlände till barnens gård vid elva tiden och trots kö gick det snabbt att komma in. Började med att äta lunch och köpte glas saft för hela dagen för alla fyra, ett bra initiativ. Medan vi väntade på maten passade barnen på att prova den stora skördetröske rutschkanan och det gick nästan inte att få bort dem därifrån när maten kom. Vi upplevde att maten räckte till barnen men att vi vuxna inte blev riktigt mätta.

Efter lunchen var det dags för bad. Omklädningsboden upplevde barnen som lite läskig då allt lutade och som vuxen skulle jag vilja att vidvinkelspegeln var placerade på ett annat ställe då man kunde se rakt in i omklädningsrummen från ingången. Bra ett det fanns möjlighet att låsa in värdesaker. Barnen kastade sig sedan ut i den breda rutschkanan. Det gick bra även med en 2 åring om man som vuxen följer med och tar emot. 

I den lilla bassängen åkte båda barnen själva i den lite större rutschkanan, fick hjälpa till i trappan upp då stegen var lite höga och hala för den lilla. Ankan provades två gånger av 2 åringen sen var den inte intressant. Ingen kö till den riktigt stora rutschkanan så 4 åringen och maken tog en ring och provade att åka. Det gick bra och tjejen ville åka igen. Jag och lilltjejen passade på att åka den breda rutschkanan igen och denna gång vill hon åka själv så det var bara till att se till att åka fortare än henne så jag kunde ta emot vid landningen. Sen var det dags att gå upp då barnen började frysa.

Efter badet provade tjejerna på att köra bil. Bra var att det fanns bobby cars också för 2 åringen klarade inte av att trycka ner pedalen på bilarna.

Sen gick vi och hälsade på djuren. Stora tjejen följde gärna med pappa in och klappade alla djur men lilltjejen har djurskräck så vi två stod utanför och tittade på. En kanin lyckades jag locka med henne till och hon vågade klappa den efter att jag visat hur snäll den var. Bra med så lugna kaniner.

Hoppborgarna stod näst i tur och båda hade jätteroligt när de studsade omkring. Det blev dock bara en kort stund här då det var dags för fika. Restaurangen hade dåligt utbud på fika för barnen. Det blev en torr kanelbulle och en chokladboll som ingen av dem uppskattade. Positivt att när man köpte kaffe var det påfyllning hela dagen. Köpte sedan glass som tyvärr hann smälta innan vi kom fram till kassan. Hade varit bättre om glassboxen stått vid kassan eller innanför den.

Efter fika kördes det bil igen medan vi väntade på att få åka hölass. Barnen uppskattade bonnasvängen och skrattade glatt när de nästan ramlade omkull.

Resten av dagen tillbringades i hoppborgarna och på studsmattorna. Här fick lilltjejen kläm på hur man hoppar. Stora tjejen utmanade mig att hoppa och vi turades om på mattan. Slutade dock med en vrickad fot då jag inte saktade ner farten tillräckligt när jag skulle hoppa ur.

Åt kvällsmat innan vi åkte hem. Har en bit att resa och insåg att barnen nog skulle somna snabbt i bilen. Provade att göra egen pizza men blev ganska besviken, smakade lite och jag tyckte att för det priset skulle det funnits mer att välja på. Hann med att prova linbanan innan vi åkte och fick dra barnen därifrån.

Allt som allt var det en rolig dag för alla. Det enda som drog ner upplevelsen var maten. 

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
Fri entré för ett barn per betalande vuxen på Åbergs Museum
20% rabatt på entrén till Nordsøen Oceanarium
Fri entré för ett barn per familj på Hagadal sim- och sporthall
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Den Blå Planet, Danmarks ...
Danmark
Järvzoo
Hälsingland
Tropikariet
Skåne
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se