Testfamilj till Nordsøen Oceanarium
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj till Nordsøen Oceanarium

(Danmark , Hirtshals, Nordsøen Oceanarium)

Jättekrabba

Jätteakvarium med bla. Klumpfiskar

Båten där man får känna på stormvindar

Vi hade bestämt oss för att semestra i Danmark för första gången i år och kopplade därför på husvagnen och påbörjade vår resa från Östersund.

Vår familj består av mej och frugan samt tre grabbar i åldrarna 10 månader, 5 år, och 6år.

Vårt slutmål var Legoland och så ville vi se Skagen så vi bestämde oss för att ta färjan från Göteborg till Fredrikshamn. Den resan var ganska dyr med husvagn men man kunde komma billigare undan om man var villig att ta färjan vid 04 på morgonen.

Från fredrikshamn till Nordsøen Oceanarium tog det ca 40 minuter med bil och väl där fanns det gott om parkeringsplatser.

 Alla vi var väldigt förväntansfulla och då vi kom precis när det öppnade så var det heller inte så mycket folk där.

Barnen sprang från den ena jättehäftiga akvariumet till det andra.

Vi fick på nära håll se sälar,klumpfiskar,  klappa rockor, gå genom tunnel av glas där sälarna simmade både brevid och över oss.

Barnen fick prova på att fiska krabbor och mata fiskar. Stå på en båt och prova på hur det känns med stormvindar. Man kunde via en app få spela in en egen filmsnutt där, men det förstod vi oss inte riktigt på. Det fanns en liten fyr där man kunde åka rushkana ur.

Det här var ett ställe som vi alla tyckte var toppen, även vår minsta tyckte om att titta på dom stora klumpfiskarna

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se