Testfamilj till Aqua Nova
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj till Aqua Nova

(Sverige, Borlänge, Maserhallen - Aqua Nova)


Vi åkte med två förväntansfulla tjejer 4 och 5 år gamla en fredag em. Det började stort för dem redan vid entren när de fick en varsin "tagg" att öppna spärrarna med och som de kunde ha på sig hela besöket, mycket stolta.

Vi startade direkt med vild forsen och den var både läskig och väldigt rolig. Som vuxen lär man hålla fast i barnen om de inte kan simma och vara beredd på att man kan hamna under ytan.

Vi fortsatte till barnpoolerna och de var rktigt populära med palmer, pirater, rutschkana, vattenfall m.m. Där spenderades mestadels av besöket.

Vi var i stora poolen när vågmaskinen satte igång, men de var inte alls intresserade att göra det mer än en gång.

Däremot älskade de den stora gul/röda rutschkanan som man kunde sitta i i gummi ringar och åka. Det blev många vändor för oss och barnen skrek av förtjusning varje gång. -Mamma det pirrar så i magen när vi åker.

Bubbelpoolen, utomuspoolen med strömmande vatten och klätterväggen var också några av alla höjdpunkterna.

Vi provade det mesta de hade att erbjuda, förutom två rutschkanor som det var 10års gräns på.

När vi alla var nöjda myste vi i bastun i omklädningsrummet innan vi gick till restaurangen som ligger vid entren. Där åt barnen pannkaka med sylt och grädde, vi åt högrevshamburgare med rotfruktschips och en club sandwich. All mat fick toppbetyg och var inte allt för dyr.

Det var skönt att åka en fredag em då det inte var allt för mycket folk och vi hade möjlighet att testa allt i lugn och ro. Vi såg allt från familjer med barn i olika åldrar till vuxna kompisgäng som hade roligt runt omkring oss, så vi tror att en stund på Aqua Nova passar i alla åldrar.

-Mamma det här var verkligen super duper roligt, kan vi inte åka hit igen snart, snälla.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se