Testfamilj Kneippbyn
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Kneippbyn

(Sverige , Visby, Kneippbyn )

Vi fick nöjet att bli testfamilj på Kneipebyn i Visby. Vi bodde inte på resorten utan besökte bara sommarlandet i slutet av juli. Vi var ett sällskap på 4 vuxna och 1 barn på 3 år.

Treåringen uppskattade verkligen ALLT! Från karuseller, pippihuset, hoppborgarna men favoriten blev bilbana där hon fick köra bil. Tyckte att det var bra priser på både mat, dricka och godis. Billigare än många andra sommarland!

Personalen var helt fantastiskt! Verkligen serviceminded!

Teatern med Pippi var absolut dagens höjdpunkt! Skoj för både stora och små. Att Pippi, Tommy och Annika stannade kvar efter föreställningen tills alla barnen varit framme hos dem ger jag verkligen en stor eloge för. Även här visar personalen sig från sin bästa sida. Min dotter satte sig i Pippis knä och berättade att hon lagt sina nappar inne i "nappgrytan" som stod inne i Villa Villervalla. Pippi lyssnar uppmärksamt på henne och säger sedan att hon var så modig som vågade lämna napparna. Det gjorde hela världen för dottern att Pippi tyckte att hon var modig.

Vi avslutade dagen i vattenlandet medan det var så himla kallt i vattnet så inte ens 3-åringen ville bada. Smutsigt inne i omklädningsrummet också.

Till själva sommarlandet kommer vi definitivt att åka igen. Vi kommer dock inte att gå bort till vattenlandet.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se