Min bästa campingsemester
Annons
Reseberättelse:

Min bästa campingsemester

(Italien, Camping)

  Förra året, min familj och jag var på en camping semester till Toscana i Italien. Vi stannade på en lyxig campingplats med mycket bra faciliteter och roliga aktiviteter för barnen. Vi hade hyrt en husbil med en terrass, kök, luftkonditionering och så vidare. Vi blev förvånade och denna mobila hem var möblerat, ansåg vi inte att vi saknar något, det var perfekt för vår familj. I åratal har vi drömt om camping i Italien. Vi har bara varit på charterresor, men vi ville prova något nytt - en annorlunda semester, så vi valde camping. På campingen i Toscana, tog våra barn nya lekkamrater att leka och ha roligt - det var fantastiskt att se. Min man och jag föll också i samtal med andra campare, de var alla så vänliga, de bjöd oss ??på middag flera gånger. På vår semester såg vi en helt annan stämning, vi umgicks med andra människor och det fanns ingen stress alls, det var en sådan lättnad! Från vår campingplats hade vi bara 5 minuter. den mest magnifika stranden. På stranden, vi tillbringade många timmar varje dag. Vi simmade, spelade och avslappnad. Det var fantastiskt! När det var för varmt på stranden, gick vi tillbaka till campingen och gick för att simma i poolen, eller haft oss på terrassen för vår husbil där vi spelade kort och läsa berättelser. Vi hade också möjlighet att utforska Toscana i kväll och dagtid. Vi såg den vackra och unika natur, vi smakade lokala viner och utforskade Toscana berömda matkulturen. Det är säkert inte sista gången som vi tar en camping resa till Toscana, Det har utan tvekan varit den bästa semester som vi någonsin har varit på. Vi planerar redan vår nästa campingsemester i Italien - vi hittade den mest fantastiska campingen Marina di Venezia på www.lux-camp.se - vi är så glada att gå på en lyxig camping semester nästa sommar!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se